Jeg Føler mig snydt

Det er noget af en avance i har på de produkter!!!!

Nej nej nej

 

Jeg har haft mange i de 22 år jeg har arbejdet som kosmetolog, der har ydret sig om priserne.

Vores job er et håndværk på lige for med en tømmer, elektriker, mure m.m Ja det er en forretning, men en af de ting der er sværest for mig at hamle op med er Net handlen!

 

Hvorfor ? Fordi Rigtigt mange gange er der tale om Parallel import

Hvad er Parallel import?

Det er fx. når Føtex har M2 serum på tilbud til 649,- Så er den ikke indkøbt hos den Danske forhandler ( Det er under vores indkøbspris) sidst den var på bud i Føtex fandt de frem til at de stammer fra Koratien og har intet med den danske forhandler at gøre, dvs der ved ryger garantien også, Så køber Du fx. M2 i Føtex og du får en allergisk rektion, er det synd for dig.

Det samme gælder Elizabeth Arden PRO 

Har du købt dine produkter på en hjemmeside hvor der IKKE 

er tilknyttet en klinik, hvor der udføres behandlinger og salg af produkterne er der ingen garanti.

Vi er uddannet i disse produkter, det er ikke legetøj de Produkter son hedder Elizabeth Arden PRO

er måske det største teknologiske gennembrud inden for den profesionelle  hudpleje nogensinde. Du skal vide hvad du laver når du arbejder med Elizabeth Arden PRO, da  Elizabeth Arden PRO arbejder på DNAet. Det er bland andet, det der gør Elizabeth Arden PRO Unik og revolutionerende. Det er så specialt på flere områder hvor produktet afskiller sig fra alle andre hudplejeprodukter.

Derfor er gør du klogt i at købe dine Elizabeth Arden PRO produkter hos en af os som er Uddannet i det, jeg og et par stykker mere har haft det i vores klinikker siden det kom til Danmark og inden det kom havde vi nogle af Joe Lewis andre produkter, MDformulation og PRIORI. Når du arbejder med Med Så aktive produkter, er det vigtigt at du får den rigtige rådgivning. Det er dit ansigts vi taler om, huden som skal holde hele livet være smuk, smidig & glasfuld.

Syntes Du det er fair

Jeg bruger min tid på at vejlede dig optimalt i mine produkter, hvorefter du tager hjem og finder hjemmesider hvor du kan købe det langt billiger end på klinikken (De priser vi har er de samme i hele landet, det er vejledede udsalgspriser, og vi tjener ikke ret meget på dem) Så når Du finder dem Så billigt er det med Stor sandsynlighed Parallel import. 

og som sagt tidligere er det Parallel import, er der ingen garanti, hvis der kommer en reaktion. og helt ærligt så tror jeg ikke der er nogen der gider bruge meget tid, til at gøre noget extra for en kunde som vi ved køber produkterne på nettet og beder om vores Ekspertise.

Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at mine kunder er glade for produkterne jeg sælger, og reagere de, hvilket godt kan ske i starten, i et kur forløb tager jeg dem ind gratis mellem behandlingerne, så Du som kunde er tryg og får det allerbedste resultat. men det vil jeg jo ikke gøre hvis du ikke køber produkterne hos mig.

Her kan du læse hvad en af mine kunder siger:

Her er hvad Charlotte siger

Vi må gerne lave tilbud ved forskellige lejligheder fx. har jeg her efter mit sygdomsforløb Hvis du køber for 2000,- får du en gratis Behandling i Elizabeth Arden PRO til en værdi af 695,-

Men det er ikke fair os kollegaer imellem hvis i dumper priserne. Det er lidt som at tisse i bukserne, det varmer meget kort tid. Vi har diverse uddannelser, kurser vi er experter. Som mange af jer ved arbejder jeg både med det ydre og det indre, der deler jeg også ud af min viden, når du er på briksen. Hvis du ønsker det.

Det er / kan net handlen ikke

Hvis du skal købe en lækker parfume, hvor vil du helst købe den i en butik hvor de har forstand på dufte eller hos en gadesælger på en ferie syd på ??? Det er lidt det samme, Du har ingen Garanti

sandsynligheden  for det er et ukurant produkt er meget stor, desværre for jer forbruger. Så gør dig selv og din hud en kæmpe tjeneste køb dine produkter hos en professionel.