Sunny og Malouca greb chancen for at begynde forfra

Da Frank Sonny Jensen fra Odense friede til Maria Hovbank

Inviterede han hende på et kro ophold i Munkebo.

Hvor han oveni havde han arrangeret, at de også skulle forbi Klinik Unik i Munkebo og have en kropsmassage. 

Her tog indehaver Jenet Helvig imod dem

Jenet er blandt andet uddannet kosmetolog, terapeut og numerolog.

  • Vi drømte begge om at få større overskud i vores hverdag. Vi havde en del ”lig i lasten” fra vores barndom, som vi gerne ville af med. Så det talte vi med Jenet om, mens vi fik massage, husker Sunny, der tidligere hed Frank Sonny Jensen.

Nogle timer senere

– tilbage på hotelværelset på Munkebo Kro – lo de nyforlovet lidt af, at de var taget afsted for at få massage – og var kommet tilbage med lysten til at rydde op i deres fortid.

Massage førte til terapi og hypnose

Nysgerrigheden og lysten til at begynde forfra drev hurtigt Sunny og Malouca tilbage til Klinik Unik, hvor de begge begyndte i terapi i foråret 2018.

En del af terapien foregik som hypnose

  • Det er vildt, for du kan virkelig mærke, hvordan dine øjenlåg bliver tungere og tungere samtidig med, at du føler, at du går ned af den her trappe, fortæller Malouca, som tidligere hed Maria.

I dag er hendes fulde navn Malouca Annbell Florra Mogensen.

Og også hendes kommende brudgom, Sunny, har i november 2018 skiftet navn. I dag hedder han Sunny Floyd Binjamin Mogensen.

Blev kaldt ”Sunny” i forvejen

Inden terapien og numerologien havde Sunny faktisk flere gange tænkt på at smide sit fornavn ”Frank” væk. For hans niecer havde i årevis kaldt ham ”Sunny”, og det føltes helt rigtigt.

Så for ham blev navneændringen en del af den ”oprydning”, som han trængte til i sit liv.

  • Hvis man overvejer at skifte navn, så vil jeg anbefale at gå til en numerolog først. For man vil sikkert blive overrasket over, hvor meget numerologen kan sige ud fra ens gamle navn. Det er svært at forklare, men det rammer bare så plet, at man ikke kan lade være med at tro på det, forklarer den 43-årige lagerarbejder Sunny.

Han og Malouca understreger, at det jo ikke er sådan, at de nu får et perfekt liv, bare fordi de begge er skiftet til mere harmoniske navne. Men de mener, at hvis man kommer mere i harmoni med sig selv, så kan man bedre klare de op- og nedture, som livet byder en.

Malouca siger mere fra

  • Alt det negative jeg møder hos andre mennesker, tager jeg ikke længere direkte ind. Jeg er for eksempel blevet meget mere konsekvent og bedre til at sige fra, fortæller Malouca på 42 år, der til dagligt arbejder hos Aluwing i Ringe.

Og det kan Sunny bekræfte. For tidligere følte han sig nødsaget til at tage nogle af konflikterne for sin forlovede, fordi han ville passe på hende. Det er slet ikke nødvendigt længere.

Malouca har fået langt større overskud og er blevet meget gladere. Og det kan hun selv både mærke og se – for den slemme eksem, som hun har døjet med i årevis, er næsten forsvundet:

  • Jeg har gået rundt med noget, der mest af alt mindede om hævede myggestik over hele kroppen. Men nu er det ved at gå i sig selv. Så hvis jeg var i tvivl om, hvorvidt det med at skifte navn og rydde op i fortiden er en god ting, så har jeg jo et fysisk bevis på det.

 

Sunny og Malouca synes

At selv om de kom for massage

 

Endte de med en afgørende oprydning i deres liv og nye harmoniske navne.

 

At det har været en dejlig rejse hos terapeut og numerolog Jenet Helvig.

Sunny og Malouca synes

Det har været en dejlig rejse hos terapeut og numerolog Jenet Helvig.

For selv om de kom for massage, så endte de med en afgørende oprydning i deres liv og nye harmoniske navne.

FAKTA:

Der går 2-3 måneder, før man selv vænner sig til sit nye navn, det er lidt individuelt. Der går som realt op til fem år, før den fulde effekt er på plads, men man mærker effekten relativt hurtigt. 

Det vigtige er, at man får ændret sit navn på alle officielle papirer. så snart man har besluttet sig, starter transformationen, men det er først når det er registreret på borger.dk at det begynder for alvor. Det betyder ikke så meget, om venner, familie eller arbejdskolleger kommer til at kalde en det gamle navn efterfølgende. 

Så længe de respekterer ens beslutning.

I realiteten, kan du kalde dig hvad du har lyst, det er det der står på kirkekontoret der tæller.  

CITAT:

”Livet er lidt som et puslespil. Men man skal jo forstå at samle det på den rigtige måde.”

Sunny Floyd Binjamin Mogensen

 

Skrevet af Britt Halstrøm Johnsen
Journalist