“EN MASSAGE OG EN TRÆNING PÅ EN 30-MINUTTERS SESSION – ALT SAMMEN UDEN AT SVEDE”

Body ROLL HOS KLINIK UNIK

Body Roll-maskiner er designet til at udføre en forhøjet lymfedrænage massage, der inkorporerer fordelene ved infrarøde for at opnå maksimale fordele.

I en 30-minutters session vil du opleve en dybdevævsmassage af hele kroppen ved at gå gennem en sekvens af 15 forskellige positioner, der begynder ved dine fødder og arbejder helt op til dine arme.

FORDELE VED AT RULLE

Lymfedrænage massage hjælper med at cirkulere blod og lymfe i hele kroppen for at fremme afgiftning.

Rulning hjælper med at reducere fedtvæv og forekomsten af ​​cellulite, giver lindring af muskelspændinger og fremskynder restitution, øger stofskiftet og fremmer klarere, strammere hud.

HVORDAN DET VIRKER

Body Roll er designet til at massere og forme alle dele af kroppen.

Infrarød opvarmet rulle med justerbar hastighed og varmetilførsel giver massage med elementer af akupressur og stimulerer lymfedrænage.

Mekanisk tryk af roterende, karakteristisk formede træruller forbedrer blod- og lymfecirkulationen,

hvilket hjælper med at fremskynde stofskiftet, reducere fedtvæv og eliminere affaldsstoffer.

Hvis den påføres regelmæssigt, reducerer kropsrullemassage mængden af ​​kropsdele, former kroppen, opstrammer huden og bryder muskelspændingen.

I overensstemmelse med ovennævnte effekter giver det en af ​​de mest effektive metoder til fedtforbrænding og cellulite-reduktion.

SESSIONEN

Body Roll  massage er flere gange stærkere og mere effektiv end almindelig lymfedrænage massage.

Du kan bruge en rullemassage maskine i forskellige positioner til at slappe af muskelspændinger og hjælpe din krop med at stimulere lymfe funktionen og udstøde giftstoffer fra kroppen.

Individuelle body roll massage suiter er udstyret med tv-skærme for let at følge instruktionerne.

En session er på 15 -30 & 45 minutter, hvor maskinerne er sat op med 15 specielle 1-2 eller 3 minutters stillinger med fokus på forskellige områder og muskelgrupper i henhold til principperne for lymfedrænage massage.

De priser som er beregnet er ud fra 30 minutter 

Body roll er en gennemprøvet massage-metode til at fremskynde restitutionsprocessen, behandle cellulite og opnå en smidig hud.

Vores BodyRoll tager behandlingen et nøk op ved at tilføje nær-infrarødt lys, der igangsætter fedtforbrændingen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer.

Cellulite, fedtvæv og opstramning af huden

BodyRoll foretager en mekanisk nedbrydning af fedtvævet og kan hjælpe med at blødgøre hårdt fedt, der står i vejen for et vægttab. Behandlingen bidrager til at forebygge og reducere cellulite og opstramme huden.

Skader og hævelser
CryoVital BodyRoll medfører hurtigere restitution efter skader og træning. Behandlingen øger blodtilførslen, fjerner ophobede affaldsstoffer og mælkesyre. Resultatet er mindre hævelse og hurtigere restitution.

Fordele ved at træne med BodyRoll:

– Mekanisk nedbrydning af fedtvæv
– Cellulite reduktion
– Opstrammer huden
– Reduktion af hævelse
– Øget blodtilførsel
– Fjernelse af ophobede affaldsstoffer og mælkesyre
– Hurtigere restitution
– Glattere og mere smidig hud

Indstilling og sikkerhed

På touch kontrolpanelet kan vi indstille BodyRoll-maskinen til præcis det “problem”, vi ønsker at arbejde på.

Maskinen består af et tovejs-tromlesystem med fotoceller,  infrarødt lys og balustre lavet af blødt bøgetræ, der er meget behagelige for kroppen.

Fotoceller registrerer selv den mindste forkerte bevægelse og stopper øjeblikkeligt behandlingen, hvis der er fare på færde.

Læs mere om Body Roll her

Skønheds Expert Psykoteraput Hypnoteraput DNA Coach m.m

Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om hvad jeg kan gøre for dig