Beauty Angel lys-terapi og behandling

Beauty Angel lyset er en naturlig og effektiv behandling, som giver dig en smuk og naturlig hud. Som navnet antyder er det en behandling med lys, som tager sit udgangspunkt i det, man kalder ”Photo Bio Modulation”, altså at lyset kan påvirke cellerne i vores hud.

Et eksempel på det, som vi alle kender, er, at vores hud bliver solbrun om sommeren. Det er UV lyster, er påvirker cellerne til at danne mere melanin, hvorefter hudes farve ændrer sig. Ved at benytte sig ad andre typer lys, kan man på samme måde skabe ændringer i huden gennem cellerne. Lys terapi som Beauty Angel behandlinger bruges bl.a. til at genopbygge huden efter solskader, rosacea, acne eller andre hudproblemer, men kan også bruges som foryngende hudbehandling.

Beauty Angel Lys

Sådan reagerer huden på lyset

Fibroblasterne i dermis er ikke stationære, men bevæger sig rundt i vævet, og de både tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de observerer lys, vil de bevæge sig i retning af det, og påvirkningen vil øge deres “output” – de producerer både collagen samt elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix, glykosaminoglykaner (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre).

I og med at et øget collagenindhold er det, der er nemmest at registrere – det kan ses på ultralydsscanninger – er det ofte dét, der fokuseres på, når en forbedret fibroblast aktivitet skal dokumenteres videnskabeligt.

Nedenstående billeder er ultralydsscanninger, der viser hudens collagenindhold før og efter behandling med Beauty Angel Lys.

Fibroblasterne er som nævnt ansvarlige for produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – dermed spiller de en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud.

Dette ikke mindst, fordi det er den extracellulære matrix, der bestemmer livsvilkårene for cellerne – hvor f.eks. fugtmangel (manglende GAGs/hyaluronsyre) vil have konsekvenser for cellernes trivselsmuligheder.

Beauty Angel lys – sådan virker det

En Beauty Angel lys behandling benytter sig af en kombination af lys-typer (orange, rød og NIR), som tilsammen påvirker huden med meget stor effektivitet, især på disse 3 områder

Aktivering af cellerne (fibroblasterne)
Fibroblasterne er levende celler i dermis, som spiller en stor rolle for vedligeholdeslen af vores hud. Bl.a. styrer de vores tilførsel af kollagen, elastin og hyaluronsyre, som alle tre er kendte spillere indenfor hudpleje.
Øget produktion af det livsnødvendige stof Adenosintrifosfat (ATP)
Kroppens celler har behov for ATP for at holde os i live. Efterhånden som vi bliver ældre, danner vi mindre og mindre ATP, hvilket er årsagen til at huden og vævet ældes.
Aktivering af vandmolekylerne
Vandmolekylerne bevæger sig ind og ud af vores celler, og transportere dermed affaldstoffer ud af cellerne, og næringsstoffer ind i dem.

Resultaterne af lysets påvirkning på disse områder er bevist gennem flere forskellige undersøgelser, og senest i et forskningsprojekt fra University of Ulm

Beauty-Angel-Lys

Det kan du forvente med Beauty Angel lyset

Først og fremmest er Beauty Angel lyset en skøn behandling, som føles helt fantastisk. Så i sig selv har den en afslappende, og nærmeste terapeutisk virkning. Beauty Angel lyset er beroligende på sin helt egen måde, og kan anbefales som lys terapi for enhver hele året rundt.

Men derudover kan du også forvente helt konkrete og fysiske resultater.

Beauty Angel lyset vil nemlig:

 • Stimulere dannelsen af collagen og hyaluron
  Give glød og en glat og velplejet hud
 • Reducere fine linjer og rynker
 • Reducere uren hud og acne
 • Blødgøre og udglatte din hud
 • Reducere hævelser og mørke rander under øjnene
 • Opstramme huden og giver masser af glød
 • Reducere strækmærker og arvæv
 • Reducere pigment- og ældningspletter
 • Frigiver kroppens endorfiner, så du føler mere energi og glæde

 

Beauty Angel Lys