charlotteHos Klinik Unik får jeg altid lidt ekstra

Charlotte Winkler var tæt på at blive tosset over svie i ansigtet, da hun kom i hænderne på Jenet Helvig fra Klinik Unik
Mit ansigt svier helt vildt, og jeg er ved at blive sindssyg”.

Sådan sms’ede Charlotte Winkler til Jenet fra Klinik Unik i Munkebo. Det var søndag. Og den 48-årige Charlotte havde i 3-4 år døjet med knastørre kinder og pande. Ja – i det hele taget en hud som kløede og sveg.

Svaret kom prompte fra Jenet indehaveren af salonen: ”Kom om en halv time og lad mig hjælpe dig”.

Charlotte var ekstremt skeptisk.

Nogle måneder forinden havde Charlotte Winkler opsøgt Jenet Helvig fra Klinik Unik. Charlotte havde i årevis forsøgt sig med forskellige produkter og hjælp fra andre eksperter. Ingen af dem havde kunnet få kløen til at stilne af. Så hun fortsatte sin søgen.

Så det var en meget skeptisk kunde, som kosmetolog Jenet fik besøg af, da Charlotte Winkler første gang trådte ind på klinikken i Munkebo. Men allerede efter et par behandlinger kunne Charlotte mærke en bedring, og hun købte derfor også de tilhørende produkter fra Elizabeth Arden PRO.

Men hun havde stadig dage, hvor ansigtet drillede og irriterede. Hun arbejder på et lager, hvor temperatursvingninger og støv er en del af dagligdagen. Så den famøse søndag – var hun bare ved at blive tosset. Så hun er meget taknemmelig for, at Jette Toft Lassen stod klar med en akut behandling.

Jenets service er uovertruffen.

Hos Klinik Unik er man som kunde altid midtpunkt, og Jette står på tæer for at give god kundeservice. Også selv om det er søndag, siger Charlotte Winkler.
Var tæt på at opgive sig selv
Charlotte var flere gange ved at opgive, for hun er ikke just den tålmodige type. Men Jenet fra Klinik Unik fik hende til at holde ud og give de nye produkter tid til at virke. Samtidig begyndte Charlotte også at få Beauty Angel lys, når hun fik behandlinger i klinikken.

OG den kombination viste sig særdeles effektiv.

Selv om Jenet fra begyndelsen sagde, at hun kunne se, at min hud nok skulle blive rigtig fin igen, så troede jeg ikke rigtig på det. Men pludselig kunne både min mand og jeg se det, fortæller Charlotte.

elizabeth-ardenproFlotte og hygiejniske produkter

Hun får i dag jævnligt behandlinger hos Klinik Unik for at holde sit ansigt ved lige. Ligesom hun også fast bruger de tilhørende produkter. Dem er hun faktisk blevet rigtig glad for:

De er lækre at bruge, fordi man ikke skal have fingrene ned i en krukke, hvor der så kan sætte sig bakterier. Samtidig gør det jo bestemt heller ikke noget, at produkterne ser godt ud af have stående på sit badeværelse, griner Charlotte.
Derhjemme har hun også fået datteren i gang med produkterne fra Elizabeth Arden. Datteren er teenager og havde, som så mange andre i hendes alder, fået lidt fedtet hud. Det har Jenet fra Klinik Unik nu fået kål på, så nu er de to glade kunder i familien Winkler.

Det jeg synes er helt unik ved Jenet fra Klinik Unik er, at hun altid giver lidt ekstra. Du får altid mere, end du havde bestilt, siger en glad Charlotte Winkler.

Klinik Unik / Jenet Helvig

Vil du se min youtube kanal så Tryk her