NYT ÅR – NY DIG. Whats not to like

SkinbetterScience

Nyt år Ny udgave af dig med Skinbetter Science

.

Man starter præcis når man er klar

Det første på opgavelisten er normalt, at man gerne vil prøve en detox (afgiftning) for at rense kroppen for alt det ”skadelige” den har oplevet i løbet af den festlige årstid. Vi håber, at denne proces vil svare til at trykke ‘Ctrl. Alt. Del.‘ på et computertastatur hvor man sletter alt det dårlige og starter forfra.

Lyder det rigtigt?  Virker det på samme måde på huden?  Kan vi afgifte huden, og i så fald, hvad betyder det egentlig? Er dette overhovedet mulighed, eller er det bare en tanke ?

indreskønhed-med-skinbetter-science

Ydre & Indre skønhed med Klinik Unik og Skinbetter Science

På hudplejesprog er definitionen af ​​afgiftning meget anderledes end en læges definition

På vores sprog handler det mere om at fjerne forureningen, makeup, skidt og snavs fra huden, så din hud kan ånde igen og føle sig opfrisket og ren. 

Hvem vil ikke have følelsen af ny-renset hud? 

Ren hud, fri for alle disse ting, resulterer i hud, der er mere modtagelig for ingredienser samt behandlinger på klinik; men frem for alt vil det se bedre ud. 

Faktisk kan det få dig til at se yngre ud. Din hud vil stråle. 

Vidste du, at der er meget forskning, der antyder, at forurening faktisk kan ælde din hud? 

Denne nyhed er nok til at få mig til at ældes endnu mere, og det går jo ikke.

Hvis du har behov for yderligere oplysninger om hvordan huden ældes findes en anden blogindlæg om emnet.

I denne blog vil jeg fokusere på løsningen.

frieradikaler

skinbetterScience har løsningen

Så Lad os starte året på en positiv måde, lyder det ikke godt?

For at opsummere;  Ja, Jeg & Skinbetter Scince kan hjælpe med at afgifte huden og løfte huden til en forfrisket, sund, mere strålende hud.

shosts-Skinbetter-Scinence

For at gøre dette er vi nødt til at fjerne snavs, gammel makeup og forurening –

Så langt så godt.

Hvordan? Faktisk på flere forskellige måder.

Rens huden, eksfolier huden og brug masker og en rigtigt god fugtighedscreme.

Et andet afgiftende middel er kendt som en antioxidant til bekæmpelse af de eksterne, miljømæssige stressfaktorer (såsom frie radikaler), der kommer fra al den forurening. Så let som ingenting.

Dette nytårs fortsæt kan jeg forholde mig til.

Her kan du se hvad USA tv siger om Fugtcremen fra Skinbetter

HVOR STARTER VI MED VORES TJEKLISTE? 

VI BEGYNDER LIGE FRA BEGYNDELSEN.

1. RENS. 

Brug et godt renseprodukt, der fjerner affaldet og efterlader din hud ren (men ikke stram) er den bedste måde at starte på. Vi anbefaler et sulfatfrit, sæbefrit renseprodukt som bør være på alles liste over essentielle produkter. Det er her, at jeg tilslutter mig den allerbedste hudplejelinje (jeg ved at jeg er lidt partisk), men et af mine favoritter er Oxygen Infusion Wash – en multi-funktions-rense produkt som indeholder langsomt frigivende alfa-hydroxy syrer og en infusion af ilt, der øjeblikkeligt renser og opfrisker huden og giver et ungdommeligt, strålende udseende.

Skinbetterscience

Oxygen vask fra Skinbetter Science

2. EKSFOLIER.

Hvis vi føler, at vi huden har mere sløvhed og skidt, end vi ved, hvad vi skal gøre med, den kan også føles ” tung ” Så er det en god ide at vi eksfolier ( peeling ) Den generelle regel er brug af perler (fysiske partikler) eller hydroxysyrer såsom mælkesyre, glykolsyre eller endda salicylsyre.

Som de fleste ved, fungerer disse mere effektivt – hjælper med at fjerne mere (da meget snavs og affald ophober sig i de yderste hudceller), sommetider er det bedst at eksfolier og fjerne al den uønskede bagage og dermed give en ekstra hånd til vores rensemidler – resultaterne taler for sig selv. 

Hvis vi ønsker at forbedre virkningen af de to første nævnte trin, kan vi indarbejde en ler-baseret maske.

Der er flere muligheder at vælge imellem. Disse inkluderer naturlige mineraler fra jorden, såsom kaolin og bentonit ler, og endda trækul (du har set de sorte) i masker. Alle disse ingredienser klæber faktisk fast på hudcellerne og hjælper med at fjerne dem fra overfladen – hvilket efterlader din hud utroligt ren og fri for belastningen.

Forestil dig et produkt, der både er en eksfolierende og ler-baseret maske i en – 2 fluer med ét smæk.

At have et dobbeltvirkende produkt, der kan tilpasses efter hvor hyppig og hvor længe man bruger produktet giver muligheden for at både blæse og have mel i munden.

Se videoen om DETOSIFYRING her

3. ANTIOXIDANTER. 

En anden fantastisk mulighed er antioxidanter. Miljøbelastninger resulterer i frie radikaler, der kan gøre meget skade på huden, hvilket resulterer i rødme, pigmentering, aldring og en række uønskede hudskader.

Huden ser kedelig, træt og beskidt ud. Antioxidanter der hjælper med at neutralisere disse potentielt farlige miljøskadelige, celle-ødelæggende molekyler gør det muligt for vores hud at være beskyttet og understøttet.

skinbetter-science-antioxidant

Jeg er klar

Jeg er sikker på, at du er lige så interesseret i denne sidste løsning som jeg. 

Har du læst det rigtigt? Skrev jeg det korrekt? Ja, det gjorde jeg.

4. FUGTIGHED

Fugtighedscreme er også en god måde at hjælpe med at afgifte huden? 

Men gør de ikke bare huden fedtet og skinnende? Sommetider kan det sagtens ske, men så fald er det ikke de rigtige produkter du bruger.

Din fugtighedscreme skal indeholde ingredienser, der hjælper med at understøtte en sund hudbarriere.

Dette kan hjælpe med at reducere de skadelige virkninger, der er forårsages af f.eks. miljøbelastninger, fra at trænge ind og skabe kaos i huden.

Det der ofte sker, er at, disse forureningspartikler klæber til de overfladiske hud bestanddele i din fugtighedscreme (den gode slags fugtighedscreme!), og når vi vasker vores hud med renseprodukt, vil disse partikler blive fjernet.

Hydration Boosting Cream, som er en let fugtighedscreme, hjælper med at understøtte en sund hudbarriere.

skinbetter-science-hydation

Trio Rebalancing Moisture Treatment™

Patenteret formel, der unikt bringer balance tilbage til tør, ældet hud.

Trio Rebalancing Fugtbehandling har en formel, der er fyldt med de tre hovedfunktioner til at afbalancere hudens fugtighed, minimere fine linjer, rynker og tør hud samt glød.

Trio-Rebalancing-Moisture-Treatment-

Personligt tror jeg, at 2020 bliver det år, hvor jeg holder mit nytårs fortsæt

 Hip Hurra for alle os, der får et år med sund hud

For mere information og forslag til produkter, der kan udfylde de behov, der er foreslået her for at afgifte huden, kan du besøge klinik-unik

Skinbetter SCINCE

OPSUMMERING

Grundlæggende kan hudpleje hjælpe med at afgifte huden. 

Lad os gennemgå tjeklisten for at sikre, at vi har alle trin på plads.


1. RENS – Husk, at sæbe- og sulfatfrie renseprodukt er bedst.


2. EKSFOLIER – Fjernelse af døde hudceller øger fremkomsten af forfrisket og fornyet hud. Brug af naturlige ler-arter og 100% sfæriske perler eller hydroxysyrer er den bedste vej frem.


3. ANTIOXIDANTER – Disse hjælper med at forhindre miljøpåvirkninger som forårsager toksiner, der udløser inflammation. C-vitamin er det indlysende løsning, men for et ekstra løft tilsæt gurkemeje og acai for et ekstra løft.


4. FUGTIGHED – Hydrering understøtter barrieren, der er der for at beskytte mod alle skader, hvilket forhindrer giftige stoffers indtrængen i huden.

Lyder det ikke Fantastisk? Tag fat i tjeklisten og sæt i gang <3

Se hvad Skinbetter kan gøre for din hud

Klinik Unik / Jenet Helvig

Du kan se min youtube kanal her Tryk Her