vibekeBrazillian wax

Jette har spurgt mig om jeg vil beskrive, hvordan det er at få en Brazilian Wax hos hende, fordi mange spørger om det ikke gør frygteligt ondt.

Det var først efter jeg havde sagt ja, at det gik op for mig, at alle læsere så ville vide, at sådan en havde jeg fået! Tænk jeg blev helt forlegen ved tanken, men så besluttede jeg med mig selv, at jeg jo ikke var den eneste. Jeg ville bare være en af de få, som skrev om det.

Jeg har fået tre Brazillian Wax hos Jette og jeg har besluttet at fortsætte med at få dem.

Jeg begik den fejl mod Jettes klogere råd, at bruge ladyshaver som vedligeholdelse efter første voks. Det betød, at hårene ved anden voks var ligeså stride som ved første – og det er ikke så behageligt. Men ved vedligeholdelse voksbehandlingen er der færre hår, de er knap så stride og trækkes lettere ud.

Den første Brazilian wax er efter min mening pinefuld

men absolut intet at sammenligne med børnefødsler. At få trukket hårene ud med rod gør ondt. Det gør det! Det er jo værre end at fjerne et plaster, der sidder fast i hår. Men det går lynhurtigt. Først smører Jette noget olie på for at skåne huden, så kommer hun den varme voks på. Varmen er med til at få hårsækken til at åbne sig og dermed tillade håret at blive trukket ud med roden. Når roden kommer med ud holder voksbehandlingen længere tid. Jette bruger en virkeligt god voks, som dels er smuk i forskellige farver og den har en svag duft. Efter voksbehandlingen dulmer Jette huden med en spray eller lignende så man undgår rødme og irritation i det voksede område.

Huden er utroligt blød bagefter og det tager lang tid før hårene vokser ud igen og det er min oplevelse, at der er færre hår end før. Jette anbefaler vedligeholdelse voksbehandling hver fjerde uge og det holder jeg fra nu af.

Prøv det selv book tiden her