Min selvtillid forsvandt fordi min hud var uren – læs om Marias vej tilbage til selvtillid og udadvendthed

 

Maria før behandlings start

Jeg var 18-19 år da jeg begynde at få voldsomme problemer med min hud. Den blev meget uren. Men det var først som 27-årig jeg mødte Jenet og fik hjælp til min hud.

Jeg blev meget indadvendt og selvtilliden forsvandt. Jeg synes, jeg gjorde alt for at dække det. Jeg holdt fx hænderne op foran hagen i håb om ingen så min hud. Når det var rigtigt slemt, blev jeg hellere hjemme end at tage med veninderne i byen. Jeg lukkede mig meget inde. Jeg havde slet ikke lyst til, at nogen skulle se mig.

 

Jeg arbejdede i tøj branchen i mange år og der er ens udsende og udstråling jo vigtig, når man skal imødekomme de kunder, der er ind i butikken. Da er det vigtigt at have selvtillid, være glad og smilende, være udadvendt samt vise, at jeg kan mit arbejde. Det var virkelig svært, da jeg havde det så dårligt med mig selv og hvordan jeg så ud. Det var frygtligt. Det har virkelig påvirket mig, at min hud ikke var pæn. Det gik ikke bare ud over mit arbejde men også på kærlighedsfronten påvirkede det mig. Det var en psykisk belastning at se sådan ud.

Det har været meget vigtigt for mig både på arbejde og på kærlighedsfronten at ha en smuk hud, og en god udstråling, for jeg lever sundt og dyrker meget motion.

Klinik Unik gjorde mig smuk – igen

Mit mål da jeg startede ved Klinik Unik var at få en pæn og ren hud og ligne en på 27 år og ikke en på 16 år.

Jeg har simpelthen prøvet ALT…. Jeg har været ved 2 andre kosmetologer og det har været ganske forfærdeligt, og jeg havde svoret, at det ville jeg aldrig gøre igen. Min hud blev endnu værre og irritabel. Derudover har jeg prøvet stort set alt, hvad der er i Matas (hvor jeg arbejdede).

Nogle produkter havde ingen effekt andre virkede okay, men der var ikke forskel at se. Andre produkter gjorde så ondt i huden, at jeg måtte udenfor. Det føltes, som om der var brand i mit ansigt. Jeg har brugt rigtig, rigtig mange penge på behandlinger og produkter som ikke har virket overhovedet. Det var efterhånden svært at have tillid de professionelle.

Det var med en stor portion skepsis, da jeg blev anbefalet Klinik Unik. Det var i forbindelse med en fødselsdag, at jeg hørte om Jenet og Klinik Unik. Der sad en dame og snakkede om, at hun havde været hos klinik Unik. Hun var meget glad. For det første fordi servicen havde været i top og Jenet havde været meget nærværende, i forbindelse med behandlingerne. Hun havde givet noget både på det psykiske og til huden og det havde givet en indre ro. Jeg tænkte, at det var måske værd at prøve.

Jeg kom til klinik unik og sagde jeg troede ikke på noget som helst. At jeg ikke havde tillid til at nogle produkter kunne hjælpe mig og min hud. Men alligevel var Jenet så tillidsvækkende, at jeg gav det en chance. Og på trods af at produkterne alene har en meget effektiv virkning, bliver der bare taget ekstra hånd om mig. På et tidspunkt i starten kom jeg hver dag og fik noget i ansigtet uden det kostede ekstra og fik den beroligende snak så jeg havde tilliden hele vejen igennem. Det var med til, at jeg kunne holde ud, at min hud reagerede i starten. Jenet var overbevist om, at mit problem med min hud, kunne hun godt løse.

Hendes tillid til produkterne og sin faglighed var utroligt vigtig. Og at hun i behandlingerne gav mig den indre ro var så vigtig for mig.

Der gik ikke længe, før jeg kunne begynde at se og mærke forskellen i min hud.

Jeg har 100% fået det, jeg drømte om efter jeg er gået all inn. Jeg har fået både den smukke rene hud og hvad der er mindst lige så vigtigt, så har jeg fået min selvtillid tilbage.

Alt det jeg har savnet er tilbage, jeg bruger produkterne hjemme hver dag, hvilket gør, at min hud forbliver smuk og stabil. Jeg får behandlinger engang imellem men da produkterne er så effektive og lette at anvende holder de min hud smuk.

Min selvtillid er helt i top og min hud er smuk og andre kan både se og mærke det på mig. Det har helt klart levet og lever stadig op til mine forventninger.

Det lidt ekstra jeg fik hos Jenet

Da jeg startede hos Klinik Unik troede jeg ikke på det spirituelle, men det er en af de ting Jenet og jeg har talt om i forbindelse med behandlingerne. Det har været fantastisk, det har været så godt, det er blevet meget nemmer for mig at tro.

Da jeg startede hos Jenet, var der meget, der spillede ind.

Jeg havde det jo psykisk ikke godt, jeg havde mindste troen på at det ville virke, Det er lidt vildt, både skræmmende og samtidig lettende, når Jenet lægger hænderne på ansigtet og fornemmer, hvordan jeg har det.

Hende kan man ikke bare sige ”det går fint” til, dvs. hun er ikke til at løbe om hjørner med.

Men Jenet har sådan en indre ro, så når man lægger sig ned, så er det et forum, hvor man kan sige, hvad man vil uden at være bekymret om at blive fordømt eller det kommer videre.

Jenet har som terapeut sin tavshedspligt og den bruger hun også i disse behandlinger, det giver et dejligt frirum.

Jenet får min varmeste anbefaling – og det er der ikke mange der får!

Jeg er ikke typen, der tit taler meget positivt om noget til andre eller anbefaler noget. Men Jenet og Klinik Unik tror jeg så meget på, fordi jeg kan se resultatet i min egen hud og den måde jeg har fået det med mig selv på igen.

Når jeg ser mig i spejlet, tænker jeg, at jeg har det rigtigt godt. ikke længer noget at skamme mig over.

Jeg er er Så glad.

Jeg vil anbefale det til alle uanset alder eller behov. Jeg har også anbefalet det til mænd.

Min erfaring er, at man ikke behøver give op så længe Jenet og Klinik Unik findes. Det er et dejligt, roligt og personligt sted at komme, jeg kan godt lide, at det ikke er en stor klinik men lille og den ro der er med varme og imødekommenhed.

Det er bare noget alle skal give sig selv.

Klinik Unik / Jenet Helvig

se også min youtube kanal Her