Helene døjede med bylder

Helene har haft bylder siden, hun var teenager. Bylder der gjorde så forfærdelig ondt. Hun har prøvet forskellige cremer, men fandt aldrig det rigtige.

– Det var et kæmpe problem for mig, da jeg gerne ville være lige så pæn som andre. Jeg kommer fra en lille ø på Helgeland i Norge. Det var først flere år efter, at jeg kom til Danmark, at jeg begyndte at gå hos Klinik Unik, fortæller norske Helene Krog.

Her får hun ofte penslinger – en behandling som arbejder helt ned på celleplan. Samtidig får Helene hver gang en healingmassage:

– Den går helt ind, så jeg er fuldstændig ”flad” bagefter. Total afstresset og lettet. Jeg føler mig altid rigtig godt tilpas efter en behandling, siger Helene – som på det varmeste anbefaler den massage.

Faktaboks: Helene Krog fra Grindsted er 45 år.

helene-grindsted-300

 

Klinik Unik / Jenet Helvig

vil du se min Youtube kanal så Tryk her