claus-tr-hud-pigmentering-rynkerHannes ægtemand blev så imponeret, at han selv begyndte at ”gå til beauty”

Pigmentpletter i ansigtet som følge af to graviditeter fik i årevis Hanne Bolander til at ligne én, som både havde overskæg og bakkenbarter. Nu har hun langt om længe fundet en effektiv behandling, som også hendes tømrermester-mand har kastet sig over.

Pigmentpletterne i ansigtet kom efter, at Hanne Bolander havde født hendes første barn. De mørke pletter bredte sig og blev til mørke områder. Især på overlæben. Hanne synes selv, at det så ud som om, at hun havde fået overskæg. Hun opsøgte en klinik og fik nogle behandlinger med frugtsyre, som tog det værste af farven.

Et par år senere blev hun mor til søn nummer to, og så kom pigmentpletterne igen med fornyet styrke. Denne gang lignede de også bakkenbarter, som trængte til at blive klippet.

Hanne opsøgte forskellige eksperter og fik noget creme fra en hudlæge. Det hjalp lidt. Men i årene efter udviklede hun voldsomme poser under øjnene og følte sig nødsaget til at opsøge en plastikkirurg:

–       Jeg spurgte ham faktisk, om han kendte til andre behandlinger, som kunne hjælpe – for jeg ville jo gerne undgå at skulle under kniven. Det afviste han totalt: ”Det kan du godt glemme, for det er fedt, der hober sig op under huden. Det skal fjernes”.

Hanne nåede heldigvis ikke at bestille tid, før hun en dag hørte Jenet til foredraget ”Rødvin og rynker”. Og da kosmetologen efterfølgende påstod, at hun med garanti kunne gøre noget ved både Hannes pigmentpletter og poserne under øjnene. Ja – så var Hanne med på et kontrolleret forsøg.

Under Jenets kyndige vejledning renser Hanne nu sin hud morgen og aften og smører sit ansigt med to forskellige cremer. Ikke noget der tager særlig lang tid. Oveni renser og plejer Jette hendes hud en gang om ugen på Klinik Unik.

Og forsøget virker:

–       Min mand kunne se det, allerede da jeg havde været hos Jenet første gang. Og det selv om, han jo synes, at produkterne var alt for dyre og derfor hellere ville kunne sige, at de ikke hjalp, husker Hanne.

Hendes kvindelig kollega i Lindø Industripark/Bladt Industries roste også hurtigt Hanne for at kommet til at se mere frisk og udhvilet ud og have fået en langt bedre glød.

Inden længe lod ægtemanden, som har sit eget tømrerfirma CJ Montage, sig da også overtale til selv at prøve produkterne. Selvom han synes, at det var lidt ”fimset” sådan at pleje sin hud. Men han døjede med en vindblæst og udtørret læderagtig hud og var rødmosset i ansigtet.

Jenet tog ham med i forsøget, og tømrermester Claus Jørgensen går nu nærmest mere op i det, end sin kone:

–       Om aftenen kommer det ”lyserøde” helt op i ham, og så jager han mig ud på badeværelset, så vi kan få renset ansigter, griner Hanne, som i begyndelsen hørte manden klage over, at han var nødt til at stå et kvarter før op om morgenen for at nå det hele.

Men det har vist sig slet ikke at være nødvendigt. Og nu fortæller han gerne stolt kammesjukkerne, at han går til ”beauty” om torsdagen. Hanne nyder at se, hvordan det får ham til at se bedre ud – og hun bliver stadig positivt overrasket, hver gang hun går forbi et spejl. Hun er kommet til at se helt godt ud.

Så når de syv ugers forsøgs-behandling er slut, er hun fast besluttet på at fortsætte med produkterne og behandlingerne:
–       Du kan tro, at jeg fortsætter. Den her effekt skal holdes ved lige, siger Hanne Bolander, som hører sig selv gå rundt og anbefale alle at gå ned til Klinik Unik og få den første behandling. Resten skal nok komme af sig selv, som hun siger.

Billedtekster: Både Hanne Bolander og hendes mand, Claus Jørgensen, er begge meget begejstrede for hende, Hanne beskriver som ”ansigtsmekanikeren” Jenet. Claus siger mest bare, at han ”går til Beauty” om torsdagen.

Citat: Jeg vil til enhver tid anbefale alle, jeg møder med hudproblemer, at få en behandling hos Jenet. Jeg stoler fuldt og fast på hendes evner. Hanne Bolander, kunde hos Klinik Unik

Klinik Unik / Jenet Helvig

Se mere på min youtube kanal Tryk her