Nu kan Zophie ældes med ynde

Zophie har altid ville være smuk – også når hun blev en ældre kvinde. Hun er gået meget op i sit udseende og har selv uddannet sig til kosmetolog.

Hun har altid brugt lækre og gode produkter af høj kvalitet. Hun drikker meget vand og prøver at gå tidligt i seng.

– Jeg går helst i seng inden kl. 22, da søvnen før midnat er de bedste timer (skønhedssøvnen, som jeg kalder det). Jeg spiser fornuftigt og lever i det hele taget sundt, siger Zophie, der bor i Kolding.

Alligevel skete der noget helt særligt, da hun begyndte at bruge produkterne fra Elizabeth Arden Pro. Hendes hud kom til at se endnu yngre ud. Nu er der ingen, der tror på, at hun snart fylder 60 år!

– Jeg har kendt Jenet fra Klinik Unik i mange år, og syntes hun er et helt fantastisk menneske. Hvis jeg kun skal sætte et ord på hende er det ”kompetent”. Vi ved jo godt at skønhed også kommer indefra. Jeg er overbevist om, at det er derfor, Jenet kan skabe så gode resultater både hos mig og hos andre. Dette vurderet ud fra min egen faglighed og erfaring.

zophie-introFaktaboks: Zohie Anneet Noell Blunch er 59 år og fra Kolding

Klinik Unik / Jenet Helvig

Vil du se min youtube kanal så Tryk her