zophie-intro

Zophie vil være en smuk kvinde

Zophie Anneett Noell Blunch fra Kolding

Jeg har interesseret mig for mig selv og mit udsendeende siden jeg var en 18- 19 år. Allerede på det tidspunkt var jeg klar over at jeg skulle passe godt på min hud, fordi jeg havde besluttet at jeg ville være en smuk gammel kvinde.

Mit udseende har altid betydet en masse for mig. For pokker da, jeg er jo kvinde. Samtidig har det også altid været vigtigt for mig, at min hud er naturlig smuk jeg vil gerne være mig alder bekendt og ældes med ynde.

Jeg er selv uddannet kosmetolog og har altid brugt og prioriteret lækre, gode og effektive produkter af meget høj kvalitet samt sørget for at drikke meget vand, nu er det det sunde vand fra vandmaskinen, spise og leve sundt, få min nattesøvn. Går helst i seng inden kl. 22, da søvnen før midnat er de bedste timer for en god søvn (skønhedssøvnen, som det hedder).Jeg har kendt Jette Toft Lassen i mange år og syntes hun er et helt fantastisk menneske og fagligt utroligt kompetent. Dette er vurderet ud fra min egen faglighed og erfaring.

Det behandlingerne med Elizabeth Arden Pro har gjort for mig er helt fantastisk. Jeg bliver 60 år i år Man må jo ikke prale i dagens Danmark, men det er det faktisk ikke ret mange der kan forstå. Min hud er smuk og velplejet og jeg synes selv at mit mål om at ældes med ynde . går som jeg ønskede det.

Det at Jette både arbejder med det indre og det ydre syntes jeg er vigtigt fordi for mig. Jeg ved jo at krop og sjæl hører sammen. Vi ved jo godt at skønhed også kommer inde fra. Jeg er overbevist om at det bl.a. er derfor Jette kan skabe så gode resultater både hos mig og hos andre.

Jeg er så glad for at jeg har stiftet kendskab med Elisabeth Ardens Pro. Det er supernemt at følge den kur. Det er ikke hver uge jeg kommer til behandlinger, men kommer så ofte jeg kan. Jeg må sige at jo flere behandlinger jeg har fået desto mere glad for det er jeg blevet. Min hud er også glad for behandlingerne og jeg kan mærke og se at min hud er blevet meget yngre at se på.

Jeg vil meget gerne anbefale Jette Toft Lassen til andre. Der kan siges rigtigt mange smukke og rigtige ord om Jette, men hvis jeg absolut kun må vælge et ord…………. må det blive kompetent.

Zophie Anneett Noell Blunch

Klinik Unik / Jenet Helvig

Indlægget er skrevet da jeg, hed Jette Toft Lassen

Se mere på min youtube kanal TRYK HER