indre-kvinde-og-sknhedVibeke Fraling

Tusind tak Jane – du fandt min indre kvinde og skønhed frem!

Jeg var i sidste uge hos Jane og Klinik Unik for at blive forkælet!

Midt i hverdagen fandt jeg mig selv midt i skilsmisse også! Et kig i spejlet afslørede en grå og trist person uden glød og med massivt underskud på velvære kontoen. En person jeg slet ikke kunne genkende!

En hurtig indsats fik mig ind på Janes briks. Jane er ret unik! Udover at vide ALT der har med skønhed at gøre, så ser Jane, hvem man er som person. Ved indledende massage af mit ansigt følte jeg mig allerede så tryg og Jane er så god at tale med. Hun fik hele min historie og til gengæld fik jeg både indsigt og beskeder fra “den anden side”. En speciel og unik kombination. Den videre ansigtsbehandling føltes vidunderlig og rensende og genoplivende på både celler og sjæl! Det var, som om jeg gav slip på alt, der dræner min krop og dermed gav mig et dødt og trist look.

Efter endt behandling fik jeg lov at se mig selv – men allerede inden mærkede jeg en forandring. Jane havde fundet min indre kvinde og min indre skønhed frem under døde hudceller og hverdagens grå skær. Og det jeg så i spejlet var mig! En kvinde fuld af liv og glæde, skønhed og udstråling. En person fuld af liv og energi, med glimt i øjet og overskud.

Jeg havde glemt, jeg var der, jeg havde glemt mig! Men Jane gav mig den vigtigste person igen – MIG! Nu har jeg energi og overskud til at være noget for andre igen.

Tusind tak Jane – jeg glæder mig til at ligge på din briks igen!

Klinik Unik / Jenet Helvig

Da denne reference blev skrevet, hed jeg Jane Her kan du læse om navneskift & numerologi

Vil du se flere referencer så : Tryk Her