Cleanse & Restore

Cleanse & Restore er et sæt kosttilskud som man tager i en bestemt rækkefølge og sammensætning i 30 dage.

-10 dages “Activate” Aktiver

-10 dages “Reset” Gendan

-10 dages “Renew” forny.

Det er den vildeste udrensning jeg nogensinde har prøvet, Jeg har taget den nogle gange og min krop elsker den <3

Man køber et sæt hvor det er Alt hvad man skal bruge og hvis du ligesom mig har lyst til at ta´ udrensningen igen kan man købe det hele hver for sig for nogle af produkterne er der mere end man bruger.

Hvorfor jeg gjorde det?

Jeg så et opslag i Facebook-gruppen for vores Team Lavt Gærde på at der var lavet en klinisk dokumentation med blodprøver før og efter udrensningskuren.

Se hvad der sker med dine celler med kuren

Da jeg startede udrensningen

Jeg havde på det tidspunkt ikke spist hvidt brød og sukker i 6 uger.

Jeg tænkte DET MÅ JEG PRØVE…. og bestilte et sæt…

Det skal lige sige at jeg lige havde fået en anden grads forbrænding på min venstre hånd, som jeg skulle til lægen med.

Jeg fik taget nogle blodprøver.

 

Før og efter en andengradsforbrænding

Da jeg kom derop sagde han at mine tal var helt  vildt høje og jeg havde fået sukkersyge mit tal lå på 69 og skal ligge på max 48 Så han ville ha mig på medicin med det samme.

Men jer som kender mig ved at jeg er ikke så god til medicin, Så jeg bad om 1 mrd til at få styr på det.

Det var han ikke meget for, men som jeg sagde det er jo min krop… dagen efter kom mit Cleanse & Restore hjem og jeg gik i gang med det sammen…

Det var nemt at følge. Men der skete noget i mit privat liv der gjorde at jeg begyndte at spise hvidt brød og sukker igen ( det er jo en stimulans )

Så jeg var noget spændt på da jeg skulle op til lægen igen 30 dage efter ……. Jeg fortalte ham at jeg var faldet i sukkeret og brødet igen, og han forsikrede mig at Jeg blev nødt til at acceptere at jeg skulle ha medicin, hvortil jeg svarede vi har jo ikke fået resultatet endnu.

Lægen : ” EJ men Jenet det siger jo sig selv “

Men jeg sagde igen, lad os nu se resultatet inden du skriver en recept….

Dagen efter ringede han, faktisk mens jeg gik rundt på formlands messen i Herning.

Først var mine tal 69 efter kuren 44

Det første han sagde var jeg var den mystiske kvinde han havde mødt ( først ville jeg ikke ha steroid creme til min hånd, så ville jeg ikke ha medicin )

Mine tal lå nu på 44 det er altså gået fra 69 til 44 på min udrensning med Cleanse & Restore SÅ på den måde er det kliniks dokumenteret, for mig.

Jeg kan på ingen måde garantere at det virker for dig, jeg er jo ikke læge med det har været en kæmpe succesoplevelse for mig…

For mig er der ingen tvivl om at krop og psyke hænger sammen, Det er jo det jeg arbejder med.

Jeg arbejder kun med noget jeg er 100 % sikker på der har en virkning og i mine forløb arbejder jeg på DNAét

Læs her om hvordan jeg arbejder med DNA’et

Hvad indeholder Cleanse & Restore?

 

doTERRA

Der er 10 produkter i æsken, som beskrive her.

Det kan godt lyde lidt overvældende, jeg har fået beskrivelserne, fra en kollega fra Team lavet gærde ( en gruppe, som du som kunde / forhandler kommer ind i )

Så er der noget du er i tvivl om, så skriv endelig

Bemærk når du læser beskrivelserne: *doTERRA understreger at “disse udsagn ikke er blevet undersøgt af the Food and Drug Administration”

(og altså heller ikke af sundheds- eller fødevarestyrelsen her i Danmark),

Samt at disse produkter “ikke er tiltænkt at diagnosticere, behandle, kurere eller forebygge nogen former for sygdomme”.

Zendocrine Detoxification Blend softgels

En essentiel olie-blanding der indeholder mandarin, enebær, koriander, geranium og rosmarin, som støtter en naturlig afgiftning. Blandingen hjælper lever, nyrer, tarme, lunger og hud med at blive fri for skadelige frie radikaler, så de kan fungere ordentligt.

Jeg skal tage 1 til morgenmaden og 1 til aftensmaden i fase 1, men det gør jeg nu også selv om jeg ikke er i udrensning.

TerraZyme

Beskrivelsen fra doTERRA lyder:

“Enzymer er med til at forårsage biokemiske reaktioner i kroppen og er afgørende i processer som forbrænding og afgiftning. Friske rå fødevarer indeholder naturligt enzymer. Når mad koges og forarbejdes, kan disse enzymer dog ødelægges. Tænk på enzymer som arbejdere på en fabrik. Jo færre arbejdere du har, desto mindre produktiv er din fabrik. Der kan opstå forsinkelser og  flaskehalse. Men jo flere arbejdere du har, desto mere effektiv og produktiv er din fabrik. Med TerraZyme® får du de enzymer, du har brug for for at hjælpe med fordøjelsen og understøtte din mave-tarmkanals generelle sundhed.*”

Jeg skal tage 1 til morgenmaden, 1 til frokosten og 1 til aftensmaden i alle 30 dage.

ZenGest softgels

ZenGest er en olieblanding fra doTERRA, og dette er den samme olie bare “pakket ind” i softgels.

Beskrivelsen fra doTERRA lyder:

“ZenGest indeholder en unik kombination af ingefærpebermynte, kommen, anis, koriander, estragon og fennikel og kan hjælpe med fordøjelsen og lette mild eller lejlighedsvis mave-ubehag på en beroligende, naturlig måde.*”

(Bemærk at nogle C&R-kit indeholder et produkt der hedder Zendocrine Detoxification Complex i stedet for, men det er vist midlertidigt udgået.)

Jeg skal tage 1 til morgenmaden og 1 til aftensmaden i alle 30 dage.

Jeg tager dem også hvis jeg er overstimuleret sådan rent følelsesmæssigt. De fås også som dråber, der er den god i diffuseren.

Du kan læse om dråberne her 

DDR Prime softgels

Beskrivelsen fra doTERRA lyder:

“Du har brug for antioxidanter for at bekæmpe frie radikaler.

Transformation, fornyelse og healing, kærlighed til kroppen 

 • Understøtter kroppens fysiske helingsproces og transformation
 • Støtter os så vi kan føle og fornyet både følelsesmæssigt og mentalt
 • Lindre os for byrder, toksicitet ( toksicitet er i den grad, et stof der kan forårsage skade på vores levende organismer) og negative følelser eller mønstre
 • Skaber en åbenhed og fornyelse.
 • Støtter og hjælper med at beskytte kroppen mod oxidativ belastning af Cellulært DNA Man kan også sige udskiller gamle celler
 • Beroliger nervesystemet
 • Olien for transformation.
 • Når vi giver slip på det, der ikke længere kan bruges, så skaber vi plads til det nye.
 • Det er essensen af transformation. DDR Prime støtter kroppens ødelagte celler i enten udstedelse eller fornyelse via reparation.
 • Kroppen støttes hermed i at returnere til en balanceret, autentisk og vital tilstand.        Bagage og gift detoxes på et dybt plan.
 • Negative familiemønstre transformeres i DNA’et.
 • Vi og kroppens celler lander i forståelsen af, at transformation er mulig, og det nye begynder at vise sig for os i takt med, at vi betræder for os innovative stier.

Vi kan få antioxidanter naturligt fra de fødevarer, vi spiser – især frugt og grøntsager.

DDR Prime® indeholder en blanding af essentielle olier, der fremmer en sund reaktion på frie radikaler og understøtter sund cellefunktion.*”

Jeg skal tage 1 til morgenmaden og 1 til aftensmaden samt 1 -2 til nat det står der ikke i brochuren men det har jeg gjort hele tiden Jeg Elsker DDR

klinikunik/jenethelvig

De 3 Lifelong Vitality æsker er :

(Dem har jeg taget i over et år, siden jeg er begyndt på dem SÅ ved jeg at min krop får alt hvad den har brug for)

Alpha CRS + Cellular Vitality Complex

Beskrivelsen fra doTERRA lyder (forkortet):

“en blanding af naturlige botaniske ekstrakter, der understøtter sund cellefunktion.*”

Jeg skal tage 2 til morgenmaden og 2 til aftensmaden i alle 30 dage. og har som sagt gjort det i over 1 år, begge mine piger tager dem og Anna tager 1/2 dosis  

vEO Mega® Essential Oil Omega Complex

Beskrivelsen fra doTERRA lyder:

“En unik blanding af essentielle olier og plante- og algeholdige omega-fedtsyrer. Omega-fedtsyrer hjælper med at støtte led-, hjerte- og hjerne sundhed såvel som sund immunfunktion.

* En enkelt daglig dosis giver 1.200 mg botaniske omegaer med 350 mg ALA fra hørfrøolie og Inca Inchi-olie, 20 mg GLA fra borageolie, 100 mg DHA fra algeolie og en varieret blanding af andre essentielle fedtsyrer med planteanlæg.

vEO Mega indeholder også 800 IE naturligt D-vitamin, 60 IE naturligt E-vitamin og 1 mg ren astaxanthin, en kraftig antioxidant carotenoid høstet fra mikroalger. *”

Okay, her måtte jeg altså virkelig have hjælp af en fra Team lavt gærde. Håber det hele giver mening. Men selv hvis det ikke gør er det nogle fantastiske produkter

Jeg skal tage 2 til morgenmaden og 2 til aftensmaden i alle 30 dage. og har som sagt gjort det i over 1 år, begge mine piger tager dem og Anna tager 1/2 dosis  

Vegan Microplex VMz

Microplex VMz er doTERRAs svar på vitaminpiller.

Beskrivelsen lyder:

“En næringsstofformel med biotilgængelige vitaminer og mineraler, der er mangel på i vores moderne kost.

Formlen inkluderer en afbalanceret blanding af essentielle antioxidant vitaminer A, C og E og et energikompleks af B-vitaminer præsenteret i en patenteret glycoprotein matrix.

Vegan Microplex VMz indeholder også chelaterede mineraler inklusive calcium, magnesium og zink for optimal knoglesundhed og forbrænding.

* Vegan Microplex VMz indeholder den maveberoligende blanding af pebermynteingefær og kommen for dem, der kan have fået maveproblemer af andre vitamin- og mineralprodukter.*”

Jeg skal tage 2 til morgenmaden og 2 til aftensmaden i alle 30 dage. og har som sagt gjort det i over 1 år, begge mine piger tager dem og Anna tager 1/2 dosis  

Note: Alpha CRS +, vEO Mega og Microplex VMz udgør tilsammen LLV, Lifelong Vitality Pack, som også kan købes i et kit for sig (det er min mor på 78 ved at prøve af, og det er jeg også meget spændt på!) Det sæt er doTERRAs mest sælgende produkt, så jeg gætter på at det er godt.

Der er også mulighed for at vælge den veganske udgave af kittet

Det er der super mange der er glade for at doTERRA har lavet den mulighed

LIFELONG VITALITY

Mine bedste kosttilskud EN TRIO MED SYNERGIEFFEKT Wellness.

Vitalitet Mere energi, bedre søvn Anti-inflammatoriske egenskaber Følelsesmæssig balance (support af vores nervesystem) Hormonel støtte Immunsupport og Kredsløb Knogler, sundt hår, hud og negle Øjne, hjerne, nervesystem Leverfunktion og fordøjelses sundhed Lunge- og luftvejs sundhed.

LifeLong Vitality er doTERRAs mest populære produkt og er en pakke med 3 forskellige kosttilskud, der skaber det bedste fundament for vores krop og sind.

Med essentielle næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter, arbejder disse kosttilskud sammen for at fremme energi, sundhed og livslang vitalitet.

Disse 3 kosttilskud er perfekt balanceret til at give vores system alt det bedste udvundet direkte fra planterne.

Dette er ikke et syntetisk fremstillet produkt.

Byggestenen ligner derfor dem vi indtager i mad, og derfor optages de meget bedre i kroppen, og vi kan derfor bruge mindre doser.

Det passerer ikke blot i vores system.

De er udviklet til at støtte:

Trioen består MICROPLEX VMz™, der lever op til en høj standard inden for vitamin- og mineraltilskud, og supplerer der hvor vores kost ikke er tilstrækkelig.

ALPH CRS+™ der er et kompleks af naturlige botaniske ekstrakter, der er særlig støtte for vores celler og deres funktioner.

Den sidste er xEO MEGA™, hvor de har kombineret essentielle olier med naturlige marine- og plantebaseret omega-3 olier og carotenoider, for at støtte normale funktioner vores store organer og knogler.

Ærligt så var jeg lidt tøvende inden jeg skiftede mine tidligere kosttilskud ud med dem fra doTERRA.

Jeg brugte allerede nogle af de bedste på markedet. Så det var ikke det jeg kastede mig ud i først, da jeg var helt solgt til olierne.

Men jeg har ikke fortrudt.

De her kosttilskud er de første hvor jeg rent faktisk kan mærke, at de gør en daglig forskel for både i det fysiske overskud og mentale overskud.

De har mine varmeste anbefalinger og har nu taget dem i over 1 år.

pakken er en del af udrensnings sættet.

 

GX Assist

Beskrivelsen fra doTERRA lyder:

“Støtter naturlig afgiftning ved at skabe et uvenligt miljø for giftstoffer i fordøjelseskanalen.* Den æteriske olieblanding hjælper med at rense fordøjelsessystemet, mens caprylsyren understøtter den generelle fordøjelsessundhed og mikrobielle balance. ”

Jeg skal tage 1 til aftensmaden hver dag i fase 2 (som varer i 10 dage)

PB Assist +

En blanding af både præ-og probiotika i en dobbeltkapsel der sørger for at hhv.

præ- og probiotika frigives der hvor det gør bedst gavn.

Wikipedias beskrivelse af præbiotika lyder:

“en fødevarekomponent” der ikke kan fordøjes af menneskers eller dyrs fordøjelsesenzymer, men som stimulerer væksten af gavnlige bakterier i fordøjelsessystemet, for på den måde at gavne værtens almene sundhedstilstand.

Præbiotika er en mellemting mellem almindelige fødevarer og medicin.

De sundhedsfremmende egenskaber viser sig ved at præbiotika overlever værtens fordøjelse og absorption, sådan at stoffet er til stede der i den nederste del af tyndtarmen og i tyktarmen, hvor bakterierne er.

Præbiotika menes at have en effekt på mange lidelser, heriblandt mange af de vestlige livsstilssygdomme som diabetes, hjerte-/karsygdomme og forstyrrelser af mavetarmkanalen. De fleste præbiotika er det, der til daglig kaldes kostfibre.”

Om probiotika skriver Wikipedia:

“Betegnelsen dækker over en række mikroorganismer, herunder primært mælkesyre- og bifidobakterier, som tillægges sundhedsfremmende egenskaber, fordi de ved deres tilstedeværelse anses for at have en gavnlig indflydelse på mave-tarm-kanalens mikrobielle flora gennem samvirkning med immunsystemet”

Den normale bakterieflora i tarmen antages at have en beskyttende funktion, idet den som en barriere hæmmer kolonisationen med sygdomsfremkaldende bakterier.

Jeg skal tage 3 til aftensmaden hver dag i fase 3 (som varer i 10 dage).

Lemon Essential Oil

Til sidst er der citronolien som generelt skulle støtte fordøjelsen.

Jeg tage 2 dråber i et glas vand 5 gange om dagen i alle 30 dage.

Bemærk igen

*doTERRA understreger at “disse udsagn ikke er blevet undersøgt af the Food and Drug Administration” (og altså heller ikke af sundheds- eller fødevarestyrelsen her i Danmark)

Disse produkter “ikke er tiltænkt at diagnosticere, behandle, kurere eller forebygge nogen former for sygdomme”.

doTERRA 30-day Cleanse blev skabt til at hjælpe din krop med at komme af med giftstoffer og for at støtte den generelle funktion af kroppens systemer og organer.

Dette sæt har ihvertfald gjort en verden til forskel for mig

Der er tre 10-dages faser.

Aktiver, Gendan og forny.

And so it is

Tak for du læste med

Clairvoyant Rådgivning, m.m

Du kan bestille sættet eller læse mere her

Her er hvad mine tal betyder

Taget ud fra sundhed.dk

 

Hvad er  Hb(B)-Hæmoglobin A1c?

Ved bestemmelse af Hæmoglobin A1c fås et mål for en persons gennemsnitlige mængde glukose (sukker) i blodet i løbet af de sidste 2 til 3 måneder.

HbA1c er under normale omstændigheder

Et godt mål for kvaliteten af blodsukkerets regulering de foregående 2 måneder

(se kontrol af type 1-diabetes og type 2-diabetes).

Hæmoglobin findes inde i de røde blodlegemer.

Hæmoglobinet giver blodet dets røde farve. Sukker bindes til en mindre andel af hæmoglobinet, og herved dannes Hemoglobin A1c (HbA1c).

Prøven bestemmer, hvor meget af det totale mængde hæmoglobin i blodet, der har sukker bundet til sig.

I dag afgives svaret i mmol/mol. (Tidligere blev svarene afgivet i %).

Undersøgelsen bliver derfor nogle gange kaldt “langtidsblodsukker” eller ”sladrehanken”,

da den vil afsløre blodsukker-niveauet over længere tid, selvom det måske er meget pænt, den dag blodprøven bliver taget.

Baseret på HbA1c resultatet udregnes også et gennemsnits-blodsukker (P-Glukose, middel også kaldet estimeret middelblodglukose). Denne værdi angives sammen med HbA1c resultatet.

Hvordan måles Hb(B)-Hæmoglobin A1c

Måles i veneblodprøve på hospitalslaboratorium.

Der findes også nogle små udstyr, som kan måle HbA1c på en bloddråbe fra finger eller øre.

De små udstyr kan bruges til at følge en kendt sukkersyge, men er ikke præcise nok til at stille diagnosen.

Hvad er normalt?

 • 31-44 mmol/mol
 • Værdier på eller over 48 mmol/mol målt to gange er diagnostisk for type 2 diabetes

Høje værdier ses ved

Nyopdaget eller dårligt reguleret sukkersyge (type 1 diabetes og type 2 diabetes)