Her i denne artikel fortæller Tina hvordan hendes opfattelse af klinik Unik er

Tina er ikke længere så rød i hovedet

Da Tina fik et gavekort til Klinik Unik i fødselsdagsgave, havde hun ikke de store forventninger.

Hun havde én gang tidligere fået en ansigtsbehandling et andet sted, og det havde ikke givet nogen synlig effekt.

Tina har i årevis døjet med hudsygdommen Rosacea og har ofte fået spørgsmål fra sine kolleger og venner til, ”om hun havde taget for meget sol”.

Ja – selv folk hun ikke kender, har kommenteret hendes rødmossede ansigt.

Helt slemt har det været, når hun som social- og sundhedsassistent kom ind ude fra kulden om vinteren. Her har hun også selv kunnet mærke, hvordan hendes hud ”brændte”.

Tina har derfor gennem flere vintre gået til laserbehandlinger ved en hudlæge i Odense for sin sygdom Rosacea for at forsøge at få betændelsestilstanden i huden mindsket.

Hudlægen har flere gange nævnt

Hudlægen har flere gange nævnt, at hun syntes, at Tinas hud samtidig var meget tør.

Og at har i det hele taget haft svært ved at hjælpe hende med synlige resultater.

Så da Tina indløste sit gavekort hos Klinik Unik i efteråret 2019, og Jenet Helvig tilbød at hjælpe hende med rødmen, slog hun til.

Tina har fået en kombination af ansigtsbehandlinger og Beauty Angel Lys

 

Og samtidig har hun brugt de produkter, som Jenet har anbefalet hende hver morgen og aften.

Et forløb Tina har været glad for – ikke mindst fordi det samtidig har fjernet de poser under øjnene, som hun har døjet med så længe.

  • Jeg føler samtidig, at jeg ligger og svæver på den briks. Både når Jenet giver mig hovedbundsmassage og lys, fortæller Tina, som ikke længere føler sin hud ”brænde”, når hun kommer ind udefra.

Ja, faktisk er hendes hud blevet meget pænere og mindre rød. Den er ikke længere tør og irriteret.

  • Hudlægen kan godt se, at min hud har fået det meget bedre. Hun siger, at lyset og effektiv fugt til huden, som jeg får hos Klinik Unik, hjælper godt, forklarer Tina.

Selv Tinas mand siger, at hun er kommet til at se meget bedre ud. Og det er Tina rigtig glad for. For selv om Rosacea’en er en kronisk hudsygdom, som aldrig forsvinder, så er det tydeligt, at den er kommet under kontrol.

  • For mig er det selvfølgelig svært at sige, om det er laser behandlingerne
  • hos hudlægen eller lys- og ansigtsbehandlingerne hos Klinik Unik, der har haft den største effekt. Og det er nok en rigtig god kombination, siger Tina, der derfor anbefaler andre med Rosacea også at få hjælp hos Klinik Unik.

    Klinik-Unik/Jenet-Helvig