cbSmukke Christina Bendix anbefaler Elisabeth Arden Pro

Christina Bendix er diætist, mentor og ejer af Lyngby Kostklinik. Hun har sendt mig en anbefaling af serien Elisabeth Arden Pro, som hun er særligt begejstret for. Hvis du vil vide mere om Christina kan du læse mere om hende her.

Jeg har anvendt Elisabeth Arden Pro serien i små to år nu. Før den serie har jeg i mange år brugt MD formulation og Priori også fra Elisabeth Arden.


Jeg er i dag 41 år, og har siden jeg var 30 år brugt produkter med frugtsyrer. Jeg har vekslet lidt mellem MD og Priori – afhængig af hvad pengepungen tilladte. Md formulation er klart det mærke som har gjort den største forskel. Da jeg startede med produkterne havde jeg mange pigmentpletter, og det forsvandt via et intensivt kur-forløb, hvor jeg fik penslinger hver 10 dag. Ca. 10 gange i alt. Dette kombineret med produkter til at pleje min hud selv hjemme, og at jeg efterfølgende vedligeholdt mine klinik-behandlinger ca. hver 4-6 uge gjorde, at min hud blev helt lys og fin, jeg fik den smukkeste glød, og ja mine rynker kom på en måde bare ikke frem.

Jeg skiftede fra MD til Elisatbeth Arden Pro(EAP), fordi jeg ikke kunne købe mine produkter mere, og blev anbefalet EAP.

 

Min daglige hudplejerutine er en ansigtsrens fra EAP, hvori der er frugtsyrer. Herefter smører jeg en serum på, der på ansigtscreme og øjencreme. Det samme gør jeg om aftenen. 1 gang om ugen bruger jeg frugtsyre peelpads fra MD, og jeg bruger en fugtmaske fra Priori 1 x ugentlig. Ca. 4-6 gange om året får jeg en klinik-behandling med 50% frugtsyre-pensling og dybderens.

Min kosmetolog rådgiver mig angående hudpleje og jeg oplever næsten samme effekt som med MD, så alle 3 produkter fungerer super fint for min hud.

Jeg vil anbefale EAP til mennesker som ønsker antiaging, døjer med pigmentpletter, har en trist og måske grå hud.

Produkterne er fantastisk effektive  og man kan se en forskel allerede efter første behandling på klinikken, og især hvis man overholder din hjemmepleje.

Mvh Christina Bendix


Hvis du vil vide mere om Elisabeth Arden Pro kan du læse her.

Klinik Unik / Jenet Helvig