Luisa gik efter lyset

Da Luisa Fisker i første omgang opsøgte Klinik Unik, var det for at få behandlinger med englelys.

Luisa gik efter lyset, men fik hele pakken.

Beauty Angel er et super godt, når du mangler sollys

Når man er inden for mange af døgnets timer

Luisa er skolelærer og havde hørt fra sine kolleger, at lysbehandlingerne kunne kompensere for manglende dagslys.

– Jeg har altid haft en pæn hud, men ville bare gerne blive mere frisk i huden nu, hvor jeg arbejder så meget indendørs, forklarer Luisa, som bor med sin familie tæt på Munkebo.

Hvad kan Jenet fra Klinik Unik?

Luisa var samtidig nysgerrig på, hvad Jenet fra Klinik Unik ellers kunne tilbyde. Luisa sagde derfor ja tak til et forløb, hvor Luisa foruden Beauty Angel Lys  fik  ansigtsbehandlinger og penslinger i klinikken.

Elizabeth Arden PRO - Produkter

Selv jeg kan tåle produkterne, siger Luisa som har en sart hud

Får man mere end en smukkere hud?

Luisa hun blev så begejstret for produkterne, at hun købte nogle med hjem og begyndte at bruge dem hver dag.

Når hun kom til behandling gav Jenet fra Klinik Unik hende også healingsmassage. For Luisa døjede med nogle spændinger i nakken efter at have været involveret i en bilulykke for et halvt år siden.

Healingsmassage nakke og hovedbundsmassage

Lyset er fantastisk til alle Her kan du læse om Beauty Angel Lyset

Det blev altså en pakkeløsning, som hurtigt gav Luisa en flottere ansigts hud og mindskede nogle solskader, hun havde i ansigtet. Men samtidig gav behandlingerne hende så meget andet. – Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg fik massage, lige inden jeg skulle til mine faste behandlinger hos min kiropraktor, så blev effekten i min nakke større. Og samtidig fik jeg det bare gradvist bedre i det hele taget, fortæller Luisa, som har svært ved at sætte ord på, hvad det at tale med Jenet under behandlingerne gør for hende- Det er helheden i behandlingerne, der gør, at de virker på mig.  Der bliver både brugt psykoterapi, Clairvoyance, healing på den måde kommer Jenet ligesom hele vejen rundt.

Læs om terapien her 

læs om clairvoyance her

Indre & Ydre Skønhed er for Alle

 Derfor er Luisa heller ikke sen til at anbefale andre at besøge Klinik Unik

For selv om Luisa egentlig ikke har været så bevidst om alle de effekter, behandlingerne har haft på hende, så er Luisa ved nærmere eftertanke at hun ikke i tvivl. For det må godt komme frem, hvor godt det har virket på hende- Man ved ikke, hvad man går glip af, før man har prøvet det. Så uanset om du ønsker en flottere hud eller har behov for at snakke om livets udfordringer med en professionel, så har Jenet en healende effekt. Hun kommer hele vejen rundt.

Klinik Unik / Jenet Helvig

 

Du er velkommen på min youtube kanal Tryk Her