Sandra har hidtil kæmpet forgæves mod akne

Siden hun var 14 år, har den nu 19-årige Sandra Hannson fra Kerteminde haft problemer med sin hud. Hun gik aldrig uden for en dør uden makeup, fordi hendes hud var så ujævn, at hun bare havde lyst til at gemme sig.

Hudproblemerne kostede meget for selvtilliden, og derfor har hun også prøvet samtlige produkter fra Matas og fået piller fra sin læge i forsøget på at bedre det.  Desværre uden held.

Indtil hun mødte Jenet, indehaveren af Klinik Unik i Munkebo:


– Det var først, da jeg begyndte at få behandlinger hos Klinik Unik, det hjalp. Nu er jeg blevet rigtigt glad for mit udseende, fordi jeg har fået den drømmehud, som jeg altid har ønsket mig – men aldrig troet mulig.

Sandra kommer på klinikken hver 4. uge for at holde hudplejen ved lige, og samtidig bruger hun Klinik Uniks produkter derhjemme.

– Jeg bruger mine hjemme-produkter hver dag, for det er så nemt, at alle kan finde ud af det. Jeg bruger rens, serum, creme og mineral makeup. Og så bruger jeg indimellem peelpads. Jeg kan stadig se en forbedring i min hud, selvom det selvfølgelig var de første syv behandlinger, der ændrede mest.

Faktaboks: Sandra Hannson er 19 år og fra Kerteminde.

Klinik Unik / Jenet Helvig

Se mere på min youtube kanal her TRYK HER