Merete nyder sine luksus behandlinger i en travl hverdag

”Du er komme til at se så godt ud! Hvad gør du anderledes?” Spørgsmålet har Merete Stampe fået flere gange efter, at hun for flere år siden er begyndt at gå hos Klinik Unik, det var allerede dengang Klinik Unik lå uden på varde landevej 102.

For ind imellem de effektive behandlinger, bruger hun klinikkens produkter, som hun har fået besked på.

Og hun hørte efter, da Jenet  (Dengang Jane) fra Klinik Unik sagde, at hun skulle bruge lidt ekstra indtil hendes hud var mættet. For ganske rigtigt så stabiliserede behovet sig, og nu har hendes hud kun brug for meget lidt hver dag.

– Produkterne er meget drøje og effektive. Så den her serie lever helt op til min forventninger – ja faktisk overstiger den nok mine forventninger, fordi den lige nøjagtigt finder den rigtige balance, hvor huden bare ser sund ud. Ikke fedtet – ikke tør. Bare sund, siger Merethe  fra Hejnsvig.

Jeg har altid renset min hud, og brugt cremer. Både dyre fra Magasin og noget fra Matas har jeg brugt, men den her kombination af behandlinger og produkter, gør bare noget andet det er ligesom min hud har fået et løft, den stråler på en helt anden måde.

Nu hvor Jenet er flyttet til Fyn kommer jeg, når vi kan få det til at passe ind.

Klinik Unik / Jenet Helvig

 

Se mere på min Youtube kanal TRYK HER