Jeg gør en forskel,med Skinbetter SCIENCE & PRIORI

Hvad kan jeg gøre for dig, som andre ikke kan…..

 

Hos mig får du en kombination af alt hvad jeg har lært i de 25 år jeg har været i denne branche og verdens bedste produkter.

Verdens bedste er det ikke lidt af en floskel?

Nej, det er ingen floskel. Du får nogle af verdens bedste produkter.

ALT er klinisk dokumenteret. Samt det arbejder helt ned på celleplan, det er der ingen andre brands der gør da Joe Lewis har patentet på det.

Det vil sig det han har opfundet må ingen andre bruge.

SkinBetter Science er måske et nyt mærke

Men i Skinbetter Science,  ligger mange årtiers erfaring bag dette nye klinik-mærke.

Skinbetter Science® Skinbetter Science®er en prisbelønnet, klinisk og innovativ hudplejeserie. Skinbetter Science® blev grundlagt i USA i 2015 og sætter nu en helt ny standard indenfor professionel hudpleje.

Fokus er de kliniske sikre resultater og klienternes oplevelser, samtidigt med at de gennem banebrydende teknikker leverer videnskabeligt avancerede formler i deres produktsortiment. Skinbetter Science® er til udvalgte Klinikker og Dermatologer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Real Life Results.

Skinbetter science® produkter er skabt og udviklet med målrettet forskning for at give reelle resultater. Ud over at levere videnskabeligt avancerede produkter, har Skinbetter Science® en ukompliceret tilgang til hudpleje.

Et produkt kan give bemærkelsesværdige resultater – to til tre produkter kan ændre måden hvorpå du oplever din hud.

Jeg føler mig meget privilegeret

Da jeg nu kan arbejde på et helt nyt plan.

Joe Lewis

Joe Lewis er manden, der i 1983 fandt på at putte frugtsyre på flaske og sælge det til hjemmebrug.

Han har formuleret blandt andet MD Formulations, Elizabeth Arden Pro og Priori.

Som også nu står han bag mærket, SkinBetter Science, sammen med manden der har opfundet Restylane, Så Skinbetter Science er også kaldt Restylane på flasker, det der bl.a er den samme hyaluronsyre i.

Fremgangsmåden er den samme:

Velformulerede produkter med effektive ingredienser. Ingredienser med dokumenteret effekt.  Selvfølgelig spiller glykolsyre og A-vitamin, AlphaRet også her en hovedrolle.

Hvis du vil have en creme, der virker, så er det her manden.

Joe Lewis SkinbetterSCIENCE-PRIORI

For 5 år siden var jeg blandt de bedste på verdensplan med Elizabeth Arden Pro, hvor jeg fik 2 af mine resultater i deres DNA Brochure, Det er jeg selvfølig både glad og stolt af, det er også en af grundene til at Tracy gav mig en virkelig god anbefaling.

Se hvad Tracy siger her

Derudover er Joe gået i samarbejde med manden der står bag Restylane, Så det er nogle meget stærke mænd og en enorm viden fra Den kemiske & Medicinske verden.

se mere her

Derudover er jeg specialist på flere områder, Jeg er bla. uddannet  psykoteraput, Alle mennesker har et eller andet de går og bøvler med mere eller mindre, de kompetencer bruger jeg også når jeg arbejder med den ydre skønhed (hvis det ønskes)

Det oplever jeg giver en dyb ro og et meget større velbefindende.

Det jeg ønsker Du skal ha med fra mig er en smuk hud, mere ro og et højere selvværd.

Jeg har redskaberne og produkterne til at give dig, det der skal til.

Skinbetter Science® forhandles hos mig Klinik Unik