verden-rundt

Da billede blev taget hed Jenet, Jette Toft.

Effektfulde erfaringer fra Munkebo går nu verden rund

Den fantastiske effekt, behandler Jenet Helvig fra Klinik Unik i Munkebo har haft på en ung piges udseende, skal nu beundres over hele verden.

Da den unge Sandra fra Kerteminde i september 2014 opsøgte behandler Jenet Helvig fra Klinik Unik i Munkebo, var hun desperat.

Den 19 årige pige havde prøvet meget forskelligt, men kunne ikke få has på de bylder og bumser, der skæmmede hendes ansigt.

Jenet har behandlet mange unge som Sandra og vidste derfor lige, hvordan hun skulle hjælpe hende med en kombination af behandlinger og produkter til hjemmebrug.

Heldigvis tog Jenet Helvig sig også tid til at fotografere Sandras ansigt både før og efter forvandlingen, og det skulle vise sig at være en klog beslutning. For der var virkelig tale om en forvandling.

Sandra kunne efter 2 måneder stolt vise sig selv og sin hud frem. Væk fra bylder og bumser. Huden havde fået en varm glød og hendes ansigt så pludselig velplejet ud.

Jenet sendte fotos af sin kundes forvandling videre til sin leverandør, amerikanske Elizabeth Arden PRO. Her blev manden bag serien meget begejstret. Ja, faktisk så begejstret, at amerikaneren nu vil bruge Jette Tofts fotos i markedsføringen af serien over hele verden.

Joe Lewis mener nemlig, at billederne fra klinikken i Munkebo på Fyn illustrerer netop det, produkterne kan.

Det er Jenet selvfølgelig vanvittig, stolt over:

– Det er et kæmpe skulderklap til mig som behandler og beviser, at jeg kan noget anderledes. For selvom produkterne er helt unikke, så kræver de kyndig anvendelse og vejledning, lyder det fra Klinik Unik i Munkebo.

 

Klinik Unik / Jenet Helvig

Vil du se mere på min youtube kanal så Tryk her