Britta er pensionist, 72 år og ønskede sig en bedre hud

Britta har fået et forløb med 7 behandlinger i PRIORI samt produkter fra SKINBETTER SCIENCE
klinikunik/jenethelvig

Kombination af Skinbetter Scince og PRIORI

 

Her er, hvad Britta siger om forløbet

Britta føler sig ”frisket op”

Britta har allerede anbefalet sine veninder at tage hen til Klinik Unik for også at blive ”frisket op”. For Britta Segnitz Due er så glad for, at hun selv købte et 7-ugers forløb hos Jenet Helvig hos Klinik Unik.

– Det er så skønt at være oppe ved Jenet. Hun er jo ikke bare flink og venlig, hun har også meget kyndige hænder. Og hun er god til at gøre lige det, jeg har brug for, fortæller Britta, som er 72 år og pensionist.

Hun fik anbefalet et 7-ugers forløb hos Klinik Unik. Et forløb som var en kombination af Beauty Angel Lys, massage, ansigtsbehandlinger og cremer. Og hun er glad for, at hun slog til.

– Mine rynker kan jo ikke gå væk, men jeg synes virkelig, at jeg er kommet til at se bedre ud. Ikke mindst fordi mine brunlige pletter i ansigtet nu er knapt så tydelige. Samtidig døjer jeg lidt med, at min næse bliver rød og hævet. Og det synes jeg også, at Jenets behandling har fået til at forsvinde, siger Britta.

Først hendes ældste datter og siden hendes ægtemand har da også begge bemærket, at de kan se en effekt.

Og som Britta smilende siger, så er det nok ikke kun fordi, at hendes mand ikke længere ser så godt på sit ene øje. 

Faktisk skal hendes ægtemand nu selv prøve lyset og massagen hos Klinik Unik.

For Britta har købt et gavekort til ham i julegave.

– Han skal nemlig selv have lov at mærke, hvordan det Beauty Angel Lys kan føles godt helt ind i sjælen, fortæller hun.

Imens vil hun selv spare op, så hun kan få flere behandlinger hos Klinik Unik.

Læs også hvad Britta skrev i mit tilbagemelding-skema: 

– Jeg har fået en dejlig hud.

– Før var den træt, og nu stråler den.

– Jeg har fået den bedste behandling.

– Jenet er simpelthen uovertruffen til sit job, og jeg vil anbefale det til alle.

– Derudover har jeg lært og fået mere indsigt i huden undervejs i forløbet. Og jeg har fået det bedre.  

Læs om SKINBETTER SCIENCE her

Tusind tak Britta

klinikunik/jenethelvig

Klinik Unik / Jenet Helvig

Du kan se flere på min Youtube Kanal Tryk her