Beauty Angel Behandlinger

Inden jeg startet på Beauty Angel Behandlinger

Var min hud rød & tør og blussede meget.

Jeg bruget  Doctor Hauschka & Beaute Pacifique on and OFF.

Jeg har fået et forløb med Beauty Angel behandlinger på 10 gange hvilket har givet mig en utrolig blød, lækker og fast hud. Tørheden og rødmen er forsvundet og jeg blusser ikke længere.

Læs om Beauty Angel lys Her

Jeg troede

Det var fordi jeg ikke kunne tåle det inde klima der er på mit arbejde, men efter et par behandlinger kunne jeg mærke forskel, og nu er der slet ikke noget længere.

Jo flere behandlinger

Jeg har fået jo mere har jeg fundet ud af min hud sagtens kan være blød og lækker, samtidig med at rynkerne er bliver minimeret. Jeg har også fået en lækker strålende glød.

Behandlingen er

En skøn lækker kombination af ansigtsbehandling, massage, Beauty Angel lys og velvære, der har givet et skønt afbræk i den travle hverdag.

Når jeg får Beauty Angel Behandling

 Er det der hvor jeg gør noget godt for mig. Jeg bliver fyldt op med noget godt på flere måder. Således kan jeg også selv gi mere.

Man kan godt blive afhængig på den gode måde.

Det har været rigtigt godt for min hud at få nogle gode cremer og Beauty Angel behandling for jeg havde Aldrig troet min hud kunne blive så pæn og føles så lækker blød på så forholdvis kort tid.

Trænger du til en beder hud og mere energi

Så jeg kan kun anbefale andre at få et Kurforløb, for at komme tørheden og irritationen til bunds eller bare det forkælede afbræk i hverdagen som giver ny energi.

Hilsen Cellina Schmit

Fra Munkebo

Book din tid her

Se tilbud her